Brainstorm Partner

In mijn werk in de reclamewereld en als formatontwikkelaar in de mediawereld  heb ik talloze brainstormsessies meegemaakt. Ik ben er tijdens die sessies achter gekomen dat er een belangrijke voorwaarde is voor een geslaagde brainstorm: denk met elkaar mee en niet tegen elkaar in. Wanneer mensen met elkaar meedenken met de oprechte wens om het idee van de ander te versterken krijg je een geweldige output. Dat betekent vooral vragen stellen alvorens je je mening geeft of suggesties gaat doen.

Vanaf oktober 2020 ben ik beschikbaar als Brainstorm Partner en ben ik in te schakelen voor het begeleiden van denksessie of als deelnemer aan een brainstorm voor het leveren van creative input. Ik ben inzetbaar op een breed terrein. Overal waar gezocht wordt naar een oplossing kan ik een bijdrage leveren.

De denkruimte is gevestigd in de Bovenkamer van de Marspoort Galerie in Zutphen. Inderdaad dat betekent voor westerlingen dat ze de IJssel over moeten steken. Maar even afstand nemen van de vertrouwde werkomgeving stimuleert het creatieve proces. Rond de gesprekstafel is plaats voor maximaal 4 deelnemers.

Centraal in mijn brainstorm aanpak staan de vier kernvragen die afwisselend aan bod komen. , Wat? Waarom? Wie? en Hoe?

Wat is precies de vraag, het probleem, de wens, waar moet een oplossing voor gevonden worden? Waarom is dit belangrijk, wat is de urgentie? Hoe realiseren we de gevonden oplossing. Een sessie duurt maximaal 4 uur.    Zeker niet langer omdat ervaring heeft geleerd dat dan de creatieve energie  langzaam wegvloeit. Vaak is het nuttig om meerdere sessies te houden.

Voor meer informatie bel Joris 0653 222 707 of mail info@jorisvanooijen.nl