Workshop Formatontwikkeling 1 februari Zutphen

Het wordt tijd dat Ik, na een lange carrière in de creatieve industrie,  mijn kennis van formatontwikkeling ga delen met iedereen die plannen of ideeën heeft die moeten worden gerealiseerd. Formatontwikkeling is een proces dat langs heldere lijnen verloopt In de workshop ga ik met jullie door het traject dat loopt van idee naar kansrijk format. Ik laat zien hoe het proces in zijn werk gaat. Het belang van de drie kernvragen – Wat? – Waarom? en Hoe? en de manier waarop je de antwoorden op die vragen kunt vinden.

Als het woord format valt denken de meeste mensen aan tv-formats. Maar formats zijn overal en in allerlei branches. Denk aan Uber, Parship, de Hema, Thuisbezorgd, de Efteling, etc, etc. De workshop gaat dan ook over het proces van format ontwikkeling. Een werkwijze die je voor elk idee kunt toepassen.

Drie uur inspiratie voor creatieve plannenmakers op 1 februari 13.30 – 17.00  in Dat Bolwerck aan de Zaadmarkt 112 in Zutphen.

Maximaal 8 deelnemers kunnen aanschuiven en omdat het een pilot voor 50% van de normale prijs. Dus betaal je slechts 55,– euro Aanmelden kan via een mail met naam adres en mob nummer naar joris@jorisvanooijen.nl