Werk aan de winkel

Beste lezers van van mijn blog. Tot nu toe kwamen de berichten op dit blog met grote tussenpozen. Dat gaat veranderen. Ik ben van plan om in 2021 een actieve blogger te worden. Niet alleen over conceptontwikkeling maar ik zal ook mijn visie op nieuwe tv programma’s geven en daarnaast nog breder gaan. Eigenlijk alles wat mij op een of andere manier beroert kan onderwerp van een post worden. Of het nu gaat om mijn ergernis aan het veelvuldig en hinderlijk gebruik van het woord GEWOON of over een opmerkelijke maatschappelijke ontwikkeling. Alles waardoor ik de drang krijg er iets over te zeggen kan aan bod komen. Natuurlijk zal de link naar conceptontwikkeling een belangrijk onderdeel blijven vormen. De posts zijn te lezen op de site en worden regelmatig gedeeld op FB en LinkedIn. Ik hoop jullie hier een plezier mee te doen maar besef me tegelijkertijd dat ik velen met enige regelmaat zal ergeren. Het zei zo. Binnenkort mijn visie op de kernvragen in conceptontwikkeling.