Trackrecord

Sinds 1988 ben ik concept ontwikkelaar in de mediawereld en daarbuiten. Een aantal bekende tv-formats van mijn hand zijn: Wie ben ik?, All You need is Love, en Get the Picture. Niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland (Auweia), Italië (Singoli) en Frankrijk (La Gym des neurones) kwamen formats van mijn hand op tv.

Maar conceptontwikkeling gaat veel verder dan alleen tv. Ik ontwikkel bijvoorbeeld ook creatieve denkprocessen, zoals  ‘de creative circle’. Ik begon mijn loopbaan in de reclamewereld en bedacht campagnes voor grote merken als Atag, Ytong, de Hanos en anderen. Werkte samen met personeel van Zorggroep Solis aan een plan voor nieuwe impulsen in hun organisatie. Dacht mee aan het programma van het Huis voor Gesprek en Reflectie. Ontwikkelde het Denkvoer concept, een geweldige manier om jongeren en ouderen samen te laten denken over actuele maatschappelijke kwesties Ja, dat is breed. En dat vind ik juist zo leuk.

Overal waar behoefte is aan het begeleiden van of meedenken in creatieve denkprocessen kan ik een bijdrage leveren. Van idee naar concept is voor mij een bekend traject