Creatieve Input

Soms loopt een creatief denkproces vast en kan een frisse, maar ervaren blik de zaak lostrekken. Na een leven lang creatief werk. Eerst als copywriter, daarna in de internationale tv-formatontwikkeling meen ik over een aardig track record te beschikken. Ervaring die ik graag inzet in jullie creatieve denkprocessen.
Alleen jonge honden zijn creatief, dat is vaak de gedachte. En, Inderdaad ik ben van 1947, dus reken maar uit. Maar bedenk ook dat Einstein veel ouder was toen hij de relativiteitstheorie bedacht. Dus het idee dat alleen de jongere generatie creatief kan zijn is een echte misvatting. Denk aan Picasso, Molly Parkin, Karl Lagerfeld, en al die anderen die op gevorderde leeftijd nog steeds grote creatieve prestaties leveren.

Het gaat vaak maar om een duwtje (nudge) om een vastzittend creatief denkproces vlot te trekken en tot een succes te maken.
Juist bij het vinden van het kantelpunt in een creatief denkproces kan ik mijn bijdrage leveren. Of het nu in de mediawereld is of daarbuiten, het maakt niet uit. Immers als je out of de box wil denken is het handig als er iemand beschikbaar is die niet in jullie box zit.