Bel Joris

Wanneer is het een goed idee om mij te bellen of te mailen.
Als een creatief proces vastloopt kan het een goed idee zijn om contact te zoeken. Wat creatieve input kan helpen om het proces weer op gang te brengen. Vaak is een nudge (duwtje) al genoeg om nieuwe perspectieven te openen. Een frisse blik op het vraagstuk kan nieuwe oplossingen bieden. Als ervaren conceptontwikkelaar kan ik hier een goede bijdrage leveren.

Bel mij als er een mooi idee is, maar er is nog geen concept. Zoals het geval was bij Buitenplaats Reuversweerd. Het idee was: hier moet een plek voor bezinning en bezieling komen. Een plek voor rust en inspiratie. Op basis van dit idee werd ik betrokken om met het team tot een onderscheidend concept te komen. Dit is een co-creatie traject waar mensen uit diverse vakgebieden hun enthousiaste bijdrage aan leveren. Medio 2020 moeten de deuren open en zal er een unieke plek met een uniek programma-aanbod ontwikkeld zijn voor beslissers van vandaag en morgen.

Bel mij als je je mooie concept eens met een ervaren ontwikkelaar wilt bespreken. Je laten bevragen over je plan kan nieuwe denkwegen openen.

Bel mij als je eens kennis wil maken en wil bezien of ik iets voor je kan betekenen.

Bel mij niet met een tv-idee

Kortom bel om samen van een idee een concept te maken.
mob 0653222707 mail joris@jorisvanooijen.nl