TRACK RECORD

Het meest succesvolle format is natuurlijk All you need is Love, een co-creation van John de Mol en mij. Maar er volgden er veel meer. Tot nu toe maar liefts 28 titels zowel in co creation als zelfstandig ontwikkeld. In de eerste jaren werkte ik samen met broer Eef die zeker medeverantwoordelijk is voor een deel van deze uitzonderlijke rij formats.

Wie ben ik? – All you need  – Staatsloterij show – Get the Picture – Now or Never – Auweia – Smartkids – La gym des neurones – Singoli – Ik weet het beter – Peoples Verdict – Wat zegt de wet? – Cum laude – Hobby TV – Casino Royal – Waar vallen vrouwen voor – Ich setz auf dich – Cryptics – Ron’s jong geluk show – Meeste stemmen gelden – Jackpot – Bovengemiddeld – Berts Yellow Cab – Jackpot – Taalspel – Missie Antarctica. Maar de creatieve vlam brandt weer volop na een tijd van bezinning en het aanboren van nieuwe inspiratie.

Er zijn projecten in ontwikkeling, ik kies ervoor om dat in co-creation met omroepen en producenten te doen. Op die manier komen de creativiteit van de formatontwikkelaar en de creativiteit van de producent bij elkaar. En dat levert het sterkste product op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone