CO – CREATION

Ik geloof sterk in co-creation. Als formatontwikkelaar kun je tot een bepaald punt komen. Een sterke vertaling van idee naar format. Maar dan is het nog niet gedaan. Pas als formatontwikkelaar en producent/omroep samen gaan zitten, met elkaar in onderzoekend gesprek gaan, versterken de twee disciplines elkaar en kom je tot succesvolle formats. Op deze wijze wil ik werken met partners die bereid zijn hun deskundigheid te delen.

Creative Input

Soms loopt een creatief denkproces vast en kan een frisse, maar ervaren blik de zaak lostrekken. Na een leven lang creatief werk. Eerst als copywriter, daarna in de internationale tv-formatontwikkeling meen ik over een aardig track record te beschikken. Ervaring die ik graag inzet in jullie creatieve denkprocessen.

Het gaat vaak maar om een nudge om een vastzittend creatief denkproces vlot te trekken en tot een succes te maken. Juist bij het vinden van het kantelpunt in een creatief denkproces kan ik mijn bijdrage leveren. Of het nu in de mediawereld is of daarbuiten, het maakt niet uit. Immers als je out of de box wil denken is het handig als er iemand beschikbaar is die niet in jullie box zit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone